Nieuws

GIDS CMS, Search en Analytics 2010-2011

Geplaatst op 02 februari 2011

Om het vergelijken van content management systemen te versimpelen, wordt er jaarlijks een gids uitgebracht door Entopic, in samenwerking met Hartman Communicatie. Hierin staat een overzicht van verschillende systemen.

Volgens Entopic is deze gids een uniek hulpmiddel voor alle toolselecties in content management, search en web analytics: ‘De GIDS CMS, Search en Analytics 2010-2011 biedt een uitgebreid overzicht van de meest gebruikte content management systemen en tools in de Benelux. Met productspecificaties, schermafbeeldingen en een expertevaluatie. De GIDS helpt lezers om snel een beeld te krijgen van wat de markt te bieden heeft.

De Gids CMS, Search en Analytics 2010-2011 bestaat uit een introductie en een leveranciersgedeelte. In de introductie wordt uitgelegd waar het bij content management nou echt om gaat en hoe een cms en andere tools uw werkzaamheden kunnen ondersteunen.

Ook wordt ingegaan op techniek en implementatie. In het leveranciersdeel worden de in Nederland aangeboden content management systemen en tools voor search en analytics geïnventariseerd. De kenmerken van de aangeboden systemen zijn uitvoerig beschreven en in duidelijke schema´s naast elkaar geplaatst, zodat u goed kunt zien welk cms het beste bij uw situatie past.’

Via de website van Entopic is de gids te bestellen voor € 104,94 excl. verzendkosten. Mocht u liever kosteloos oriënteren dan biedt deze site een uitgebreid overzicht van content management systemen gesorteerd op prijs.

Terug naar de vorige pagina