Nieuws

Sogeti gaat strategische samenwerking aan met OpenText

Geplaatst op 31 mei 2011

Sogeti Nederland BV gaat softwaretoepassingen voor Enterprise Content Management (ECM) van OpenText in haar dienstverleningsportefeuille opnemen. Sogeti en OpenText hebben hiervoor op 24 mei jl. een partnerschap gesloten.

Door de digitalisering en de enorme vlucht van Social Media is de verwerking van ongestructureerde data tot bruikbare en intelligente informatie booming. Het is voor Sogeti daarom een strategische keuze in Enterprise Content Management te investeren. De koers, die Sogeti heeft ingezet om van ECM een succes te maken, onderstreept OpenText met deze samenwerking. OpenText gaat partnerships aan met de beste resellers, ICT-, services en solution providers om het succes van klanten te borgen.

Marco van den Brink, directeur ERP Business Services, Sogeti Nederland BV: “De ECM-oplossingen van OpenText zijn een waardevolle aanvulling op het ICT-dienstverleningsportfolio van Sogeti. Deze aanvulling stelt ons in staat onze klanten snel en efficiënt te ondersteunen het maximale uit hun gestructureerde en ongestructureerde content te halen. Op dit moment is Sogeti een van de grootste dienstverleners in Nederland op dit vakgebied. Om deze positie te behouden is Sogeti volop aan het werven om de vraag naar deze ECM-expertise bij te kunnen houden. Doordat OpenText integreert met systemen zoals Microsoft, Oracle en SAP is Sogeti als allround ICT-dienstverlener in staat om bedrijven in de breedste zin te ondersteunen bij het behalen van hun resultaten. Sogeti is dit jaar een van de sponsors van OpenText Benelux Content Day op 31 mei 2011.”

Ingrid Bosman, Country Manager Benelux bij OpenText: “Met het partnership tussen Sogeti en OpenText worden krachten gebundeld om software en expertise geïntegreerd in te zetten. Bedrijven kunnen hiermee efficiënt het maximale uit hun content halen. Dit kan variëren van het voldoen aan de compliance en governance regelgeving tot en met het versnellen van de time-to-market. Sogeti is met dit partnership een van de grotere OpenText-dienstverleners geworden op het gebied van Enterprise Content Management.”

Over Sogeti Nederland BV


Sogeti is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van ICT-oplossingen. Op het gebied van testen en architectuur neemt Sogeti op de Nederlandse markt een dominante positie in. Sogeti levert met gepassioneerd ICT-vakmanschap een bijdrage aan het resultaat van haar opdrachtgevers en streeft daarbij naar hechte en langdurige relaties met opdrachtgevers. Hierdoor dragen de ICT-oplossingen van Sogeti structureel bij aan de strategische doelstellingen van klanten. Meer informatie is te vinden op www.sogeti.nl en op www.werkenbijsogeti.nl

Over OpenText


OpenText, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen, helpt organisaties bij het beheren van hun zakelijke content en het genereren van meerwaarde hieruit. OpenText beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 100 miljoen gebruikers in 114 landen. In samenwerking met onze klanten en partners brengen wij toonaangevende Content ExpertsTM bijeen om organisaties te helpen bij het vastleggen en behouden van corporate geheugen, verhoging van de merkwaarde, automatiseren van processen, beperken van risico’s, compliance beheer en verbetering van het concurrentievermogen. Meer informatie is te vinden op www.opentext.com

Terug naar de vorige pagina