Nieuws

Premium websites van MySpott

Geplaatst op 15 mei 2012

Veel tevreden klanten hebben al een website van MySpott. Omdat er toch soms vraag is naar maatwerk zijn er nu ook MySpott Premium sites met meer mogelijkheden en nog betere service.

Veel tevreden klanten hebben al een website van MySpott, met een aantal vaste mogelijkheden binnen het CMS. Omdat er toch soms vraag is naar maatwerk zijn er nu ook MySpott Premium sites met meer mogelijkheden en uitgebreide service.

De ontwerpen die speciaal voor de premium websites gemaakt zijn bieden meer mogelijkheden, zoals meerdere indeling voor verschillende pagina's. Daarnaast is het mogelijk om een maatwerk formulier te laten ontwerpen (bijvoorbeeld en offerteformulier) en is het mogelijk om een website te maken in meerdere talen.

Optimale service en gratis SEO- en marketingadvies

De service van MySpott Premium houdt niet op bij de persoonlijke systeemuitleg. Er wordt ook gratis advies gegeven op het gebied van marketing en zoekmachine-optimalisatie (SEO). Heeft u tijdens het werken met het CMS toch nog vragen? Geen probleem, u wordt telefonisch of per e-mail persoonlijk geholpen.

Snel, maar toch professioneel en voordelig, een nieuwe website?

Lees meer op MySpott.nl en laat weten welke ontwerp u het meest aanspreekt.

Terug naar de vorige pagina